Ubicarem serveis administratius municipals i una dotació de Policia Municipal a la Ciutat residencial

zona llevantLa candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres-Moviment Demòcrata Català (ERC-MES-MDC) a les eleccions municipals de Tarragona proposa aprofitar l’espai que ocupa la Ciutat de Repòs i Vacances per ubicar-hi diferents serveis municipals: una oficina per a realitzar-hi diferents tràmits administratius; una dotació de la Policia Municipal per augmentar la seguretat de la zona de Llevant i recuperar per a la població de l’entorn els diferents equipaments esportius de la Ciutat Residencial.

“La zona de Llevant de la ciutat ha estat la gran oblidada per la poca densitat de població i no està ben atesa. Calen més serveis i apropar-los l’administració i aquest espai es pot aprofitar per ubicar-los”, afirma el cap de llista d’ERC-MES-MDC, Pau Ricomà, que assenyala la millora seguretat com una altra de les prioritats d’aquesta zona de la ciutat

Ricomà també aposta per recuperar el projecte d’una biblioteca municipal a la zona de Llevant, que contempla el Pla d’equipaments culturals municipals aprovat el 2010. “Aquesta biblioteca hauria de ser un centre cultural per a la població dels barris d’aquesta part de la ciutat”, apunta l’alcaldable d’ERC-MES-MDC.

Finalment, el cap de llista republicà també considera urgent una solució per a l’Escola de la Vall de la Rabassada: “Els alumnes no poden estar més cursos fent classes en barracons i sense pati. Hem de pressionar la Generalitat per aconseguir-ho. També caldria preveure un institut de secundària en aquesta zona, ja que hi ha massa crítica.” 

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s