Marta Rovira: “Quan l’Estat frena Tarragona, està frenant també Catalunya”

tarragona-1La secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha destacat  aquest dissabte en el míting central de la campanya de les eleccions municipals a la ciutat d’ERC-MES-MDC la potencialitat de Tarragona i que ‘cal treballar per poder donar sortida a aquest potencial, amb la independència posarem al mapa Tarragona, Girona i Lleida com a ciutats europees d’èxit. Cal activar els ajuntaments i posar-los al servei dels reptes del futur i de les necessitats de les persones i del país’.Quan l’Estat frena Tarragona, està frenant també Catalunya, ara tenim l’oportunitat de dir prou’ ha insistit.

Marta Rovira ha explicat que ‘a Tarragona tota la feina està per fer, s’ha de generar un espai metropolità, crear una xarxa. Tarragona té grans reptes d’inversió en infraestructures de primer ordre, infraestructures molts cops promeses i mai iniciades’. Rovira ha posat els exemples de la inversió a l’A-27 per fer la connexió amb l’A7 i la resta de pols logístics, l’estació de Tarragona amb una xifra de trànsit i de servei que no correspon en absolut a la nul·la inversió del Ministerio de Fomento. ‘Volem estar connectats amb Europa amb via d’ample europeu i volem el Port de Tarragona connectat al país, al món. Frenant Tarragona es frena les oportunitats de Catalunya i ara tenim una oportunitat de dir prou’ ha reblat Rovira.

Laura Castel, representant de Moviment Demòcrata Català i numero 5 de la llista a Tarragona ha recordat la xifra de persones a Tarragona que el passat 9N votant llibertant van decidir exercir com homes i dones lliures. Aquestes persones van decidir que no hi ha legalitat que s’imposi a la seva voluntat de ser lliures. Una xifra que hauria representat 15 regidors a Tarragona, una majoria absoluta. ‘Ara hem de fer un vot útil, una autèntica inversió de futur votant la llista que encapçala Pau Ricomà’ ha conclòs.

En representació de Moviment d’Esquerres (MES), Ernest Maragall, ha destacat que les eleccions municipals són una magnífica oportunitat per mostrar el compromís envers la realitat més propera i envers el país. ‘Els nostres ajuntaments són la primera i determinant estructura d’Estat. Hem de guanyar l’ajuntament de Tarragona pel país i que es formuli el compromís de l’ajuntament de Tarragona amb el sobiranisme, amb la independència, amb el 27S i amb el Sí’.

L’alcaldable a Tarragona, Pau Ricomà, encapçala la llista d’Esquerra Republicana que suma amb Moviment d’Esquerres i Moviment Demòcrata català, ha agraït i posat en relleu la ‘gran suma de sensibilitats, projectes, i persones que representa la llista de Tarragona amb un objectiu comú de servei a la ciutat i al país’. Ricomà ha explicat que ‘es tracta d’activar Tarragona i que segueixi el mateix curs de la història que està seguint la resta del país’.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s