Alguns apunts sobre la conferència de l’alcalde Ballesteros

Pau RicomàEm considero un optimista radical, però em sembla que més enllà de l’optimisme cal que hi hagi un horitzó de ciutat. En la conferència de l’alcalde Ballesteros d’aquest dimarts no l’he escoltat. Ha utilitzat el recurs de fer un balanç de vuit anys de mandat i la major part d’actuacions presentades es van fer durant els quatre primers anys. Els Jocs del Mediterrani segueixen pendents d’un finançament no concretat pel govern espanyol. No ens ha aportat res de nou.

Respecte al Mercat, torna amb insinuacions d’obstaculitzacions però no concreta per part de qui, ni perquè no les va afrontar . En Cultura segueix l’estil de la casa, relació de xifres sense cap estratègia.  La cultura és una oportunitat per a la ciutat de Tarragona per a generar activitat econòmica,crear llocs de treball i exercir lideratge territorial.

En la conferència de l’alcalde ha desaparegut, per art de màgia, l’objectiu estratègic dels darrers quatre anys, l’ SMART CITY. Cal millor demostració de la manca de rumb?

El meu optimisme va en la direcció d’un canvi per a Tarragona, més compromesa amb el territori i el país. Ben aviat presentaré el projecte de ciutat que us proposem amb l’objectiu d’activar de veritat Tarragona.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s