ERC Tarragona exigeix urgència en l’extensió a 24 hores de la Unitat d’Hemodinàmica de l’Hospital Joan XXIII

Hospital Joan XIII

ERC Tarragona hem emès un comunicat sobre la situació de la Unitat d’Hemodinàmica de l’Hospital Joan XXIII, un cas greu que demostra les deficiències en matèria de salut a la segona àrea metropolitana del país.

La desgraciada mort d’un veí de Tarragona, que no va poder ser atès a la Unitat d’Hemodinàmica de l’Hospital Joan XXIII degut a les restriccions horàries d’aquest servei, fa palès tristament la insuficiència d’una atenció sanitària que hauria de donar cobertura a la necessitats dels habitants de la segona àrea metropolitana del país.

L’extensió d’aquest servei a les 24 hores del dia és una reclamació reiteradament demanada pels professionals del centre.

ERC Tarragona creiem que el Departament de Salut hauria d’extremar la urgència en l’extensió d’aquest servei, alhora que exigeix la màxima transparència i celeritat en la investigació dels fets.

Entenem, també, que les responsabilitats municipals van més enllà de l’assumpció de les competències que l’Ajuntament té legalment atribuïdes i que, en qüestions que afecten la ciutadania, i més en temes tan sensibles com la salut, s’ha de convertir en el primer defensor dels interessos ciutadans.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s